Floristická studie území jihovýchodně od Hlinska v Čechách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Bureš, Petr, 1963- (Dissertant), Dvořák, František, 1921- (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1986
Subjects:
Cover Image
LEADER 02966ctm a22006737a 4500
001 MUB01000353178
003 CZ BrMU
005 20210129103451.0
008 040920s1986 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.9  |2 MRF 
080 |a (437.314)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Bureš, Petr,  |d 1963-  |7 ola2003204796  |% UČO 2635  |4 dis 
245 1 0 |a Floristická studie území jihovýchodně od Hlinska v Čechách  |h [rukopis] /  |c Petr Bureš 
260 |c 1986 
300 |a 213 l. :  |b il., mapy, [14] l. obr. příl. 
500 |a Vedoucí práce: František Dvořák 
502 |a Diplomová práce--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, Katedra botaniky, 1986 
650 0 7 |a flóra  |7 ph114559  |2 czenas 
650 0 9 |a flora  |2 eczenas 
651 7 |a Hlinsko (Chrudim, Česko : oblast)  |7 ge290735  |2 czenas 
651 9 |a Hlinsko Region (Chrudim, Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Dvořák, František,  |d 1921-  |7 jk01030091  |4 aut 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra biologie rostlin  |4 dgg 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20051010  |l MUB01  |h 1135 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20051010  |l MUB01  |h 1135 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0714 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0030 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1706 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20101007  |l MUB01  |h 1320 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1631 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0015 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120328  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1206 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0305 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130925  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140804  |l MUB01  |h 1500 
CAT |c 20140912  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150304  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20210129  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210204  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210208  |l MUB01  |h 1728 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 DP 3/86  |5 3145078830  |4 DPČ: DP 3-86  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOTAN  |b Ústav botaniky a zoologie (BOTAN)  |3 DP 2/86  |5 3285R05954  |4 DPČ: 2-86 -- DP  |8 20161128  |f 78  |f Mimo UK  |r 20161128  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOTAN)  |d DP 2/86  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j BOTAN