Dějiny 20. století /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Johnson, Paul, 1928-
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Rozmluvy, 1991.
Subjects:
LEADER 02142nam a22005777a 4500
001 MUB01000348131
003 CZ BrMU
005 20190605112758.0
008 010222s1991 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-21 
015 |a cnb000067825 
020 |a 80-85336-07-3 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 93/94  |x Dějiny (obecně)  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 93/94  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Johnson, Paul,  |d 1928-  |7 jn19990004058 
245 1 0 |a Dějiny 20. století /  |c Paul Johnson ; přeložil Jan Čulík. 
260 |a Praha :  |b Rozmluvy,  |c 1991. 
300 |a 845 s. 
650 0 7 |a světové dějiny  |7 ph117271  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a world history  |y 20th century  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0713 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0027 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1702 
CAT |c 20100121  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20121016  |l MUB01  |h 1754 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0255 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20171129  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20190605  |l MUB01  |h 1127 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2254 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1847 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1043 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.43-JOHN  |5 3145310924  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180731  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - A  |d 572.43-JOHN  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j PRVAN