Člověk na modré planetě : (o lidech uprostřed techniky) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hons, Josef, 1907-2001 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Albatros, 1975
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02384cam a22006137a 4500
001 MUB01000347927
003 CZ BrMU
005 20210216131332.0
008 030605s1975 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
015 |a cnb000469601 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 62  |x Technika všeobecně  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 62:316.3  |2 MRF 
080 |a 523.4  |2 MRF 
100 1 |a Hons, Josef,  |d 1907-2001  |7 jk01041936  |4 aut 
245 1 0 |a Člověk na modré planetě :  |b (o lidech uprostřed techniky) /  |c Josef Hons 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Albatros,  |c 1975 
300 |a 69 s., 16 s. obr. příl. 
500 |a Katalog významných techniků a nejvýznamnější data z techniky: sest. Zdeněk Pinc 
650 0 7 |a technika a společnost  |7 ph764797  |2 czenas 
650 0 9 |a technology and society  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0712 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0027 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1702 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1628 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0013 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0255 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20150219  |l MUB01  |h 1809 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a JIRASKOVAX  |b 02  |c 20181023  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20210216  |l MUB01  |h 1313 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20210216  |l MUB01  |h 1313 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1847 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1043 
CAT |c 20210726  |l MUB01  |h 0451 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 200.811  |5 3145317184  |4 DPČ: 125-2003  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d 200.811  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO