Crypsietea aculeatae Vicherek 1973, Thero-Suaedetea Vicherek 1973, Thero-Salicornietea strictae Tüxen in Tüxen et Oberdorfer 1968, Festuco.Puccinellietea Soó 1968, Koelerio-Corynephoretea Klika in Klika et Novák 1941, Festucetea vaginatae Soó 1968 em. Vicherek 1972, Appendix: Festuco-Brometea Br.-Bl. et Tüxen 1943 /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kolbek, Jiří, 1946- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
German
Published: Průhonice : Botanický ústav ČSAV, 1991.
Series:Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ; Vol. 18 (1991)
Subjects:
Cover Image
LEADER 02834cam a22006137a 4500
001 MUB01000347249
003 CZ BrMU
005 20210208153647.0
008 031007s1991 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
041 0 |a cze  |a ger 
072 7 |a 58  |x Botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 582  |2 MRF 
080 |a 01  |2 MRF 
245 0 0 |a Crypsietea aculeatae Vicherek 1973, Thero-Suaedetea Vicherek 1973, Thero-Salicornietea strictae Tüxen in Tüxen et Oberdorfer 1968, Festuco.Puccinellietea Soó 1968, Koelerio-Corynephoretea Klika in Klika et Novák 1941, Festucetea vaginatae Soó 1968 em. Vicherek 1972, Appendix: Festuco-Brometea Br.-Bl. et Tüxen 1943 /  |c redactor Jiří Kolbek. 
246 1 4 |a Crypsietea aculeatae, Thero-Suaedetea, Thero-Salicornietea Strictae, Festuco-Puccinellietea, Koelerio-Corynephoretea, Festucetea vaginatae, Appendix: Festuco-Brometea (Addenda) 
260 |a Průhonice :  |b Botanický ústav ČSAV,  |c 1991. 
300 |a 60 s. 
490 1 |a Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ;  |v Vol. 18 (1991) 
650 0 7 |a biologická systematika  |7 ph165157  |2 czenas 
650 0 9 |a biological systematics  |2 eczenas 
655 7 |a bibliografie  |7 fd131898  |2 czenas 
655 9 |a bibliography  |2 eczenas 
700 1 |a Kolbek, Jiří,  |d 1946-  |7 jk01061304  |4 edt 
830 0 |a Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ;  |v Vol. 18 (1991) 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20070427  |l MUB01  |h 1408 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0712 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080409  |l MUB01  |h 0606 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0027 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1702 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0230 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0012 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0253 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20210208  |l MUB01  |h 1536 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1847 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1042 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 V-1-9  |6 1174-1992  |5 3145042902  |4 DPČ: 445-1992  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d V-1-9  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO