Asplenietea trichomanis Br.-Bl. in Meier et Braun-Blanquet 1934 corr. Oberdorfer 1977, Sedo-Scleranthetea Br.-Bl. 1955 em. Moravec 1967, Trifolio-Geranietea Th. Müller 1961 /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kolbek, Jiří, 1946- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
German
Published: Průhonice : Botanický ústav ČSAV, 1984.
Series:Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ; Vol. 4 (1984)
Subjects:
Cover Image
LEADER 02469cam a22005897a 4500
001 MUB01000342439
003 CZ BrMU
005 20210129090749.0
008 031003s1984 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
041 0 |a cze  |a ger 
072 7 |a 58  |x Botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.524/.526  |2 MRF 
245 0 0 |a Asplenietea trichomanis Br.-Bl. in Meier et Braun-Blanquet 1934 corr. Oberdorfer 1977, Sedo-Scleranthetea Br.-Bl. 1955 em. Moravec 1967, Trifolio-Geranietea Th. Müller 1961 /  |c redactor Jiří Kolbek. 
260 |a Průhonice :  |b Botanický ústav ČSAV,  |c 1984. 
300 |a 38 s. 
490 1 |a Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ;  |v Vol. 4 (1984) 
650 0 7 |a rostlinná společenstva  |7 ph116064  |2 czenas 
650 0 9 |a plant communities  |2 eczenas 
655 7 |a bibliografie  |7 fd131898  |2 czenas 
655 9 |a bibliography  |2 eczenas 
700 1 |a Kolbek, Jiří,  |d 1946-  |7 jk01061304  |4 edt 
830 0 |a Bibliographia Syntaxonomica Čechoslovaca ad annum 1970 ;  |v Vol. 4 (1984) 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1056 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20070427  |l MUB01  |h 1408 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0710 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080409  |l MUB01  |h 0605 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0023 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1658 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0228 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0011 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0240 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20210129  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0855 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1846 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1041 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 V-1-9  |6 583-1987  |5 3145042888  |4 DPČ: 75-1987  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d V-1-9  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO