8. celostátní konference geofyziků : sborník referátů. Sekce S4, Geoelektrická a radiometrická /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Celostátní konference geofyziků České Budějovice, Česko) (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Brno : Geofyzika, 1985
Subjects:
Cover Image
LEADER 02671cam a22006617a 4500
001 MUB01000340046
003 CZ BrMU
005 20161003081429.0
008 980622s1985 xr ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-21 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 550  |x Geofyzika. Geochemie. Geobiologie. Užitá geologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 550.3  |2 MRF 
080 |a 005.745  |2 MRF 
080 |a 550.837  |2 MRF 
080 |a 550.835  |2 MRF 
080 |a 550  |2 MRF 
111 2 |a Celostátní konference geofyziků  |n (8. :  |d 1985 :  |c České Budějovice, Česko)  |4 aut 
245 1 0 |a 8. celostátní konference geofyziků :  |b sborník referátů.  |n Sekce S4,  |p Geoelektrická a radiometrická /  |c Geogyzika Brno. 
246 3 |a Osmá celostátní konference geofyziků :  |b sborník referátů.  |n Sekce S4,  |p Geoelektrická a radiometrická 
260 |a Brno :  |b Geofyzika,  |c 1985 
300 |a 132 s. 
650 0 7 |a geofyzika  |7 ph114615  |2 czenas 
650 0 7 |a konference  |7 ph121795  |2 czenas 
650 0 7 |a geoelektrický průzkum  |7 ph119863  |2 czenas 
650 0 7 |a radiometrie  |7 ph124990  |2 czenas 
650 0 9 |a geophysics  |2 eczenas 
650 0 9 |a conferences  |2 eczenas 
650 0 9 |a electric prospecting  |2 eczenas 
650 0 9 |a radiometry  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1327 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2149 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2246 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a GACHOVA  |b 02  |c 20070810  |l MUB01  |h 1309 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0709 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0430 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2347 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0022 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1656 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0635 
CAT |c 20100121  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0010 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0231 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0857 
CAT |c 20160401  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20161003  |l MUB01  |h 0814 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 550.3-OSMÁ  |5 3145306076  |4 DPČ: 140-98  |8 20041229  |f 74  |f Měsíční  |q 20180711  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 550.3-OSMÁ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFST