Velký slovník anglicko-český, česko-anglický Veľký slovník anglicko-slovenský, slovensko-anglický (Lingea Lexicon 2002, 2001)
Aktuální a ověřená slovní zásoba rozšířená o rozsáhlou odbornou terminologii z technických i přírodních věd, ekonomiky a práva