Sondy : revue pro sebevědomé zaměstnance, firemní kulturu a pracovní právo

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Language:Czech
Published: Praha : Práce, 2013-
Subjects:
Related Items:Continues: Sondy odborových svazů
LEADER 04633cas a22006617a 4500
001 MUB01000329487
003 CZ BrMU
005 20160728141139.0
008 960923c20139999xr ||||| |||||||||||cze|d
022 |a 1802-906X 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
245 0 0 |a Sondy :  |b revue pro sebevědomé zaměstnance, firemní kulturu a pracovní právo 
260 |a Praha :  |b Práce,  |c 2013- 
310 |a 1x týdně 
650 0 7 |a právo sociálního zabezpečení  |7 ph115917  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální politika  |7 ph116210  |2 czenas 
650 0 9 |a social policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a social security law  |2 eczenas 
780 0 0 |t Sondy odborových svazů 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2245 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0707 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0008 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0212 
CAT |a ADAMCOVA  |b 02  |c 20140122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20150409  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160728  |l MUB01  |h 1411 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0853 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1845 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-111  |5 3129X48724  |7 Uložen 3 roky  |8 20190122  |a 2018  |b 28  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 28 (2018), č. 1-12  |i 20180115  |j 20180115  |k 20180112  |l 3129X48724 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-111  |5 3129X48725  |7 Uložen 3 roky  |8 20200127  |a 2019  |b 29  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 29 (2019), č. 1-12  |i 20190115  |j 20190115  |k 20190121  |l 3129X48725 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-111  |5 3129X48726  |7 Uložen 3 roky  |8 20210129  |a 2020  |b 30  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 30 (2020), č. 1-12  |i 20200115  |j 20200115  |k 20200123  |l 3129X48726 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-111  |5 329487-4960  |8 20210127  |a 2021  |b 31  |c 1  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 31 (2021), č. 1  |i 20210115  |j 20210115  |k 20210127  |l 329487-4960 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-111  |5 329487-4970  |8 20210127  |a 2021  |b 31  |c 2  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 31 (2021), č. 2  |i 20210215  |j 20210215  |k 20210219  |l 329487-4970 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-111  |5 329487-4980  |8 20210127  |a 2021  |b 31  |c 3  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 31 (2021), č. 3  |i 20210315  |j 20210315  |k 20210324  |l 329487-4980 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-111  |5 329487-4990  |8 20210127  |a 2021  |b 31  |c 4  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 31 (2021), č. 4  |i 20210415  |j 20210415  |k 20210416  |l 329487-4990 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-111  |5 329487-5000  |8 20210127  |a 2021  |b 31  |c 5  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 31 (2021), č. 5  |i 20210515  |j 20210515  |k 20210517  |l 329487-5000 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-111  |5 329487-5010  |8 20210127  |a 2021  |b 31  |c 6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 31 (2021), č. 6  |i 20210615  |j 20210615  |k 20210611  |l 329487-5010 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-111  |5 329487-5020  |8 20210127  |a 2021  |b 31  |c 7  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 31 (2021), č. 7  |i 20210715  |j 20210715  |k 20210722  |l 329487-5020 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-111  |5 329487-5030  |8 20210127  |a 2021  |b 31  |c 8  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 31 (2021), č. 8  |i 20210815  |j 20210815  |k 20210831  |l 329487-5030 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-111  |5 329487-5040  |8 20210127  |a 2021  |b 31  |c 9  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 31 (2021), č. 9  |i 20210915  |j 20210915  |k 20210923  |l 329487-5040 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-111  |5 329487-5050  |8 20210127  |a 2021  |b 31  |c 10  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 31 (2021), č. 10  |i 20211015  |j 20211015  |k 20211021  |l 329487-5050 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 2, C  |d C-111  |e check_holdings  |t Neznámá dostupnost  |h Y  |j S2-C