Právo a podnikání : odborný časopis pro obchodní, finanční a pracovní právo.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Language:Czech
Published: Praha : Orac, 1992-2005.
Subjects:
For reservations/loans of the physical document, please log in.
Description Status Library Collection Call Number Notes Barcode
roč. 1 (1992), č. 0-4 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129083308
roč. 2 (1993), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129085076
roč. 3 (1994), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129085999
roč. 4 (1995), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129088565
roč. 5 (1996), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129091176
roč. 6 (1997), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129093403
roč. 7 (1998), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129093982
roč. 8 (1999), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129094330
roč. 9 (2000), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129094786
roč. 10 (2001), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129110104
roč. 11 (2002), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129110509
roč. 12 (2003), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129110869
roč. 13 (2004), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129111216
roč. 14 (2005), č. 1-12 Available
In house loan
Faculty of Law Studovna, C+Sb C-1306 3129113301