Vyšetřování po účinnosti novely trestního řádu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Michálek, Alexej (Dissertant)
Other Authors: Kuchta, Josef, 1953- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2002
Subjects:
LEADER 02899ctm a22007217a 4500
001 MUB01000318251
003 CZ BrMU
005 20191111144002.0
008 020620s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 343  |x Trestní právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 343.132/.133  |2 MRF 
080 |a 343.132:351.74  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
100 1 |a Michálek, Alexej  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Vyšetřování po účinnosti novely trestního řádu  |h [rukopis] /  |c Alexej Michálek 
260 |c 2002 
300 |a 62 l. 
500 |a Vedoucí práce: Josef Kuchta 
502 |a Bakalářská práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 2002 
650 0 7 |a přípravné řízení trestní  |7 ph210125  |2 czenas 
650 0 7 |a policejní vyšetřování  |7 ph158343  |2 czenas 
650 0 9 |a preliminary examinations (criminal procedure)  |2 eczenas 
650 0 9 |a police enquiry  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Kuchta, Josef,  |d 1953-  |7 jx20040727031  |% UČO 185  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra trestního práva  |7 kn20080826012  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2244 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1458 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0705 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0013 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1648 
CAT |c 20100111  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1622 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0006 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0200 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20150601  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a NEMCOVAX  |b 02  |c 20190909  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20191106  |l MUB01  |h 1846 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20191111  |l MUB01  |h 1440 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20200724  |l MUB01  |h 1147 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-9380-Tr  |5 3129104876  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-9380-Tr  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF