Toulky minulostí světa. Čtvrtý díl, [Staré civilizace Číny, Indie, islámu, Japonska, Afriky a předkolumbovské Ameriky] /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Volný, Zdeněk, 1946- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Via Facti, 2002.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 04622cam a22011417a 4500
001 MUB01000313003
003 CZ BrMU
005 20080513105346.0
008 021010s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
015 |a cnb001178861 
020 |a 80-238-8970-2 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 930.85  |x Dějiny civilizace. Kulturní dějiny  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 316.722(3)  |2 MRF 
080 |a 930.85  |2 MRF 
080 |a 316.72/.75(5/6)  |2 MRF 
080 |a 94(510)  |2 MRF 
080 |a (34)  |2 MRF 
080 |a (31)  |2 MRF 
080 |a 28  |2 MRF 
080 |a 94(5)  |2 MRF 
080 |a 94(6)  |2 MRF 
080 |a 94(7+8)  |2 MRF 
080 |a 94(100)  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
245 0 0 |a Toulky minulostí světa.  |n Čtvrtý díl,  |p [Staré civilizace Číny, Indie, islámu, Japonska, Afriky a předkolumbovské Ameriky] /  |c editor Zdeněk Volný. 
246 3 0 |a Staré civilizace Číny, Indie, islámu, Japonska, Afriky a předkolumbovské Ameriky 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Via Facti,  |c 2002. 
300 |a 222 s. :  |b il., foto. 
500 |a Název čtvrtého dílu uveden pouze na obalu. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstříky 
650 0 7 |a dějiny civilizace  |7 ph137927  |2 czenas 
650 0 7 |a orientální civilizace  |7 ph137970  |2 czenas 
650 0 7 |a starověké civilizace  |7 ph126030  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 7 |a islám  |7 ph114798  |2 czenas 
650 0 7 |a světové dějiny  |7 ph117271  |2 czenas 
650 0 9 |a history of civilization  |2 eczenas 
650 0 9 |a oriental civilization  |2 eczenas 
650 0 9 |a ancient civilization  |2 eczenas 
650 0 9 |a Islam  |2 eczenas 
650 0 9 |a world history  |2 eczenas 
651 7 |a Amerika  |7 ge129120  |2 czenas 
651 7 |a arabské země  |7 ge131485  |2 czenas 
651 7 |a Čína  |7 ge131732  |2 czenas 
651 7 |a Indie  |7 ge129384  |2 czenas 
651 7 |a Japonsko  |7 ge129425  |2 czenas 
651 9 |a America  |2 eczenas 
651 9 |a Arab countries  |2 eczenas 
651 9 |a China  |2 eczenas 
651 9 |a India  |2 eczenas 
651 9 |a Japan  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
700 1 |a Volný, Zdeněk,  |d 1946-  |7 jk01150551  |4 edt 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2243 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2227 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070523  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0703 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20080513  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20080513  |l MUB01  |h 1053 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0427 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2343 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0009 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1644 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0633 
CAT |c 20100111  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120328  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0150 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1734 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2159 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20151021  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1706 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20180425  |l MUB01  |h 1226 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2243 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 922TOUL  |5 3201056106  |8 20080513  |f 74  |f Měsíční  |r 20080513 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST  |b Studovna  |3 D-3924/4 a  |5 3129116126  |4 Fa č. 326/02, 47ps -- Fa č. 327/02, 53d  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 D-3924/4  |5 3129116133  |4 Fa č. 326/02, 47ps -- Fa č. 327/02, 53d  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 2  |d D-3924/4  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 6  |j VV-2 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d 922TOUL  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j K2P