Súdne lekárstvo : učebnica pre lekárske fakulty /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kokavec, Milan, 1927-2004 (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Martin : Osveta, 1987.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02446cam a22006377a 4500
001 MUB01000311591
003 CZ BrMU
005 20121127104450.0
008 010124s1987 xo ||||| |||||||||||slo|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
100 1 |a Kokavec, Milan,  |d 1927-2004  |7 jx20040205009  |4 aut 
245 1 0 |a Súdne lekárstvo :  |b učebnica pre lekárske fakulty /  |c vedúci autorského kolektívu Milan Kokavec. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Martin :  |b Osveta,  |c 1987. 
300 |a 172 s. 
650 0 7 |a kriminologie  |7 ph121957  |2 czenas 
650 0 7 |a trestní právo procesní  |7 ph126732  |2 czenas 
650 0 7 |a lékařství  |7 ph115195  |2 czenas 
650 0 7 |a soudní lékařství  |7 ph125854  |2 czenas 
650 0 9 |a criminology  |2 eczenas 
650 0 9 |a procedural criminal law  |2 eczenas 
650 0 9 |a medicine  |2 eczenas 
650 0 9 |a forensic medicine  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2243 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2227 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080218  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0703 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0008 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1643 
CAT |c 20100111  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0003 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20121127  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20130212  |l MUB01  |h 0101 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0148 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1733 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0832 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2  |b Sklad 2  |3 Tr-1501  |5 3129067895  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 2  |d Tr-1501  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S2