Síla pozitivního myšlení - Peale, Norman Vincent, 1898-1993 (Knižní klub, 1994)
Čtivým a nenásilným způsobem přibližuje autor modernímu člověku, hledajícímu své místo v současném složitém světě, pravdu Starého a Nového zákona. Vychází přitom z dlouhodobých zkušeností a pravdivost svých tvrzení dokazuje na skutečných příbězích, které pomáhají čtenáři pochopit, že pozitivní myšlení, které autor doporučuje, vede k úsoěšnému a šťastnému životu