Příčiny zločinnosti mládeže

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marek, Dušan (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1974
Subjects:
Cover Image
LEADER 02747ctm a22007097a 4500
001 MUB01000302888
003 CZ BrMU
005 20190117100312.0
008 970903s1974 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-06 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 343.9  |x Kriminalistika  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 343.91-053.6  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Marek, Dušan  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Příčiny zločinnosti mládeže  |h [rukopis] /  |c Dušan Marek 
260 |c 1974 
300 |a 33 l. 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1974 
650 0 7 |a kriminalita mládeže  |7 ph115013  |2 czenas 
650 0 9 |a juvenile delinquency  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Právnická fakulta  |7 kn20010709350  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0822 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2241 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2226 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1456 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070608  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0659 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090422  |l MUB01  |h 1006 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0000 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1636 
CAT |c 20100106  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20100107  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0923 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2359 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0132 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20131015  |l MUB01  |h 1442 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1727 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20190114  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20190117  |l MUB01  |h 1003 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0847 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1839 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1029 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-79  |5 3129016930  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-79  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF