Právní úprava odpadového hospodářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrubá, Milada (Dissertant)
Other Authors: Dudová, Jana, 1957- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2003
Subjects:
Cover Image
LEADER 05728ctm a22013937a 4500
001 MUB01000299763
003 CZ BrMU
005 20201106160935.0
008 030930s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
041 0 |a cze  |b eng 
100 1 |a Hrubá, Milada  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Právní úprava odpadového hospodářství  |h [rukopis] /  |c Milada Hrubá 
260 |c 2003 
300 |a 76 l. 
500 |a Vedoucí práce : Jana Dudová 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita. Právnická fakulta, 2003 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a nebezpečný odpad  |7 ph115424  |2 czenas 
650 0 7 |a odpadové hospodářství  |7 ph115563  |2 czenas 
650 0 7 |a právo životního prostředí  |7 ph115918  |2 czenas 
650 0 9 |a environmental law  |2 eczenas 
650 0 9 |a hazardous waste  |2 eczenas 
650 0 9 |a waste management  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Dudová, Jana,  |d 1957-  |7 mzk2006348650  |% UČO 96  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva  |7 mzk2014811298  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041022  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041022  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a SKOTALOVA  |b 02  |c 20050404  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2241 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2226 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0658 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a ZEJDOVA  |b 02  |c 20081023  |l MUB01  |h 1303 
CAT |a ZEMANOVA  |b 02  |c 20081219  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090330  |l MUB01  |h 1139 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2357 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1634 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20100618  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2357 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120711  |l MUB01  |h 1348 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130502  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131009  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131009  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140206  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140326  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140331  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140415  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140415  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140415  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150625  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150625  |l MUB01  |h 0732 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20160516  |l MUB01  |h 1521 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1206 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1209 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1214 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1222 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200305  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200510  |l MUB01  |h 2352 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0015 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0021 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0038 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0103 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0107 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20201106  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210212  |l MUB01  |h 0113 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1838 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210921  |l MUB01  |h 2039 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-9968-Z  |5 3129111752  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-9968-Z  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF