Právní úprava ochrany osobních údajů v ČR : znění zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů, vybrané předpisy EU : poznámkové vydání se zapracovanou důvodovou zprávou /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mates, Pavel, 1947- (Author), Neuwirt, Karel, 1947- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : IFEC, 2000
Edition:Vyd. 1.
Series:AZ IUS
Subjects:
LEADER 04245cam a22010217a 4500
001 MUB01000299760
003 CZ BrMU
005 20160815135705.0
008 000925s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
015 |a cnb000971539 
020 |a 80-86412-02-4 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 342  |x Ústavní právo. Správní právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.15/.17  |2 MRF 
080 |a 342.721  |2 MRF 
080 |a 347.152  |2 MRF 
080 |a 342.72/.73  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (094.5)  |2 MRF 
100 1 |a Mates, Pavel,  |d 1947-  |7 jk01080708  |4 aut 
245 1 0 |a Právní úprava ochrany osobních údajů v ČR :  |b znění zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů, vybrané předpisy EU : poznámkové vydání se zapracovanou důvodovou zprávou /  |c Pavel Mates, Karel Neuwirt 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b IFEC,  |c 2000 
300 |a iv, 116 s. 
490 1 |a AZ IUS 
610 2 7 |a Evropská unie  |7 kn20010711086  |2 czenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a zákony  |7 fd133886  |2 czenas 
655 9 |a laws  |2 eczenas 
650 0 7 |a fyzické osoby  |7 ph254525  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana osobních údajů  |7 ph123662  |2 czenas 
650 0 7 |a osobní data  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a osobnostní práva  |7 ph123836  |2 czenas 
650 0 7 |a právo na soukromí  |7 ph138935  |2 czenas 
650 0 9 |a natural persons  |2 eczenas 
650 0 9 |a personal data protection  |2 eczenas 
650 0 9 |a right of privacy  |2 eczenas 
650 0 9 |a right to protection of person  |2 eczenas 
700 1 |a Neuwirt, Karel,  |d 1947-  |7 jn20001103317  |4 aut 
830 0 |a AZ IUS 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041026  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041026  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2241 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2226 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0658 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090324  |l MUB01  |h 1359 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2357 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1634 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100511  |l MUB01  |h 1140 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0214 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2357 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2118 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20130815  |l MUB01  |h 1411 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1725 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1010 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1449 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1659 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20160815  |l MUB01  |h 1357 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2236 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1838 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2  |b Sklad 2  |3 U.Lp-685 b  |5 3129109183  |4 51b -- Fa č. 10/01, 75ps, a -- Fa č. 306/00, 63  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2  |b Sklad 2  |3 U.Lp-685 c  |5 3129106877  |4 51b -- Fa č. 10/01, 75ps, a -- Fa č. 306/00, 63  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 U.Lp-685 a  |5 3129106878  |4 51b -- Fa č. 10/01, 75ps, a -- Fa č. 306/00, 63  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 2  |d U.Lp-685 b  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 26  |j S2