Pracovní kázeň a pracovní řád

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zub, Jiří (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1978
Subjects:
Cover Image
LEADER 02761ctm a22007097a 4500
001 MUB01000298445
003 CZ BrMU
005 20190415102030.0
008 971121s1978 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 331  |x Práce  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 331.108.6  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
100 1 |a Zub, Jiří  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Pracovní kázeň a pracovní řád  |h [rukopis] /  |c Jiří Zub 
260 |c 1978 
300 |a 102 l. 
502 |a Rigorózní práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1978 
650 0 7 |a pracovní kázeň  |7 ph124527  |2 czenas 
650 0 7 |a pracovní řády  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a labor discipline  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Právnická fakulta  |7 kn20010709350  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20070410  |l MUB01  |h 1346 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0658 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0425 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2340 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0920 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2355 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1633 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0631 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0919 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2357 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1704 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2114 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1724 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20190410  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20190415  |l MUB01  |h 1020 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1838 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1027 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-1308-Pc  |5 3129036998  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-1308-Pc  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF