Potraviny pro šest miliard : světové zemědělství a výživa /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jeníček, Vladimír, 1932- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1982
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 03126cam a22008297a 4500
001 MUB01000298100
003 CZ BrMU
005 20210415162243.0
008 991202s1982 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
015 |a cnb000143233 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 631  |x Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 332.334  |2 MRF 
080 |a 338.43.02  |2 MRF 
080 |a 631.57  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Jeníček, Vladimír,  |d 1932-  |7 jk01051452  |4 aut 
245 1 0 |a Potraviny pro šest miliard :  |b světové zemědělství a výživa /  |c Vladimír Jeníček 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1982 
300 |a 294 s. 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a půdní fond  |7 ph124952  |2 czenas 
650 0 7 |a zemědělská politika  |7 ph127616  |2 czenas 
650 0 7 |a zemědělské výrobky  |7 ph127628  |2 czenas 
650 0 7 |a výživa člověka  |7 ph127487  |2 czenas 
650 0 9 |a foodstuffs  |2 eczenas 
650 0 9 |a land resources  |2 eczenas 
650 0 9 |a agricultural policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a agricultural products  |2 eczenas 
650 0 9 |a human nutrition  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2226 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0658 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0920 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2355 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1632 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20101111  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20101111  |l MUB01  |h 0737 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2357 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2113 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1724 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2236 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20201202  |l MUB01  |h 1333 
CAT |a LOVECKOVA  |b 02  |c 20210415  |l MUB01  |h 1622 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 Z-594  |5 3129050497  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 1  |d Z-594  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j VV-1