Podněty a stížnosti občanů, uplatňování práva petičního

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Opršal, Jiří (*ap)
Other Authors: Skulová, Soňa, 1956- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1995
Subjects:
Cover Image
LEADER 03247ctm a22008297a 4500
001 MUB01000296777
003 CZ BrMU
005 20210315142819.0
008 950724s1995 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 342  |x Ústavní právo. Správní právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 342.72/.73  |2 MRF 
080 |a 342.736  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (079)  |2 MRF 
100 1 |a Opršal, Jiří  |* [absolvent PrávF MU]  |4 *ap 
245 1 0 |a Podněty a stížnosti občanů, uplatňování práva petičního  |h [rukopis] /  |c Jiří Opršal 
260 |c 1995 
300 |a 39 l. 
500 |a Vedoucí práce: Soňa Skulová 
502 |a Závěrečná práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 1995 
650 0 7 |a občanská práva  |7 ph123629  |2 czenas 
650 0 7 |a petiční právo  |7 ph258274  |2 czenas 
650 0 7 |a stížnosti  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a civil rights  |2 eczenas 
650 0 9 |a right to petition  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a závěrečné práce  |7 fd186753  |2 czenas 
655 9 |a final theses  |2 eczenas 
700 1 |a Skulová, Soňa,  |d 1956-  |7 mzk2004236999  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Právnická fakulta  |7 kn20010709280  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041112  |l MUB01  |h 1431 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041112  |l MUB01  |h 1431 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2226 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0656 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1631 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2356 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1723 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20160419  |l MUB01  |h 1355 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20201124  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a LOVECKOVA  |b 02  |c 20201221  |l MUB01  |h 1521 
CAT |a LOVECKOVA  |b 02  |c 20201221  |l MUB01  |h 1524 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20210312  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20210315  |l MUB01  |h 1428 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1838 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1026 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-5549-S  |5 3129087397  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-5549-S  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF