Počítačová kriminalita

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Suchánková, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Kuchta, Josef, 1953- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1992
Subjects:
Cover Image
LEADER 03132ctm a22007937a 4500
001 MUB01000296696
003 CZ BrMU
005 20210511143642.0
008 930421s1992 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Suchánková, Gabriela  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Počítačová kriminalita  |h [rukopis] /  |c Gabriela Suchánková 
260 |c 1992 
300 |a 64 l. 
500 |a Vedoucí práce: Josef Kuchta 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 1992 
650 0 7 |a kriminalita  |7 ph115012  |2 czenas 
650 0 7 |a občanská práva  |7 ph123629  |2 czenas 
650 0 7 |a osobní data  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a osobnostní práva  |7 ph123836  |2 czenas 
650 0 7 |a počítačová kriminalita  |7 ph124505  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a trestní právo  |7 ph116481  |2 czenas 
650 0 9 |a civil rights  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer crimes  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a crime  |2 eczenas 
650 0 9 |a criminal law  |2 eczenas 
650 0 9 |a right to protection of person  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Kuchta, Josef,  |d 1953-  |7 jx20040727031  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra trestního práva  |7 kn20080826012  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041026  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041026  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0656 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090526  |l MUB01  |h 1320 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1631 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1607 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2356 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1723 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20141008  |l MUB01  |h 1044 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20170322  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20210511  |l MUB01  |h 1436 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1838 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1026 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-4778-Tr  |5 3129080595  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-4778-Tr  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF