Ohlašování a povolování staveb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jaroš, Pavel (*ap)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1995
Subjects:
Cover Image
LEADER 02840ctm a22007337a 4500
001 MUB01000294600
003 CZ BrMU
005 20191029072857.0
008 950726s1995 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 349  |x Pracovní, sociální, stavební právo. Právo životního prostředí  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 69.01/.03  |2 MRF 
080 |a 349.442  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
100 1 |a Jaroš, Pavel  |7 mub20191054766  |4 *ap 
245 1 0 |a Ohlašování a povolování staveb  |h [rukopis] /  |c Pavel Jaroš 
260 |c 1995 
300 |a 44 l. 
502 |a Bakalářská práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 1995 
650 0 7 |a stavby  |7 ph116274  |2 czenas 
650 0 7 |a stavební právo  |7 ph126081  |2 czenas 
650 0 7 |a stavební úřady  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a stavební zákon  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a buildings  |2 eczenas 
650 0 9 |a building law  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita (Brno ; 1990-). Právnická fakulta. Katedry.  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1454 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090409  |l MUB01  |h 0854 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2351 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1629 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2355 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2107 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1721 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20181116  |l MUB01  |h 1540 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20191029  |l MUB01  |h 0728 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-5483-S  |5 3129087325  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-5483-S  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF