Odpovědnost za vady v zahraničním obchodě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plutová, Věra (Dissertant)
Other Authors: Hajn, Petr, 1935- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1974
Subjects:
Cover Image
LEADER 02966ctm a22007577a 4500
001 MUB01000294441
003 CZ BrMU
005 20200609105243.0
008 970909s1974 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 339.5  |x Zahraniční obchod. Mezinárodní obchod  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 339.5  |2 MRF 
080 |a 347.447.73  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Plutová, Věra  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Odpovědnost za vady v zahraničním obchodě  |h [rukopis] /  |c Věra Plutová 
260 |c 1974 
300 |a 87 l. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Hajn 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1974 
650 0 7 |a dodávka zboží  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a odpovědnost za vady  |7 ph1068645  |2 czenas 
650 0 7 |a zahraniční obchod  |7 ph116729  |2 czenas 
650 0 9 |a foreign trade  |2 eczenas 
650 0 9 |a liability for defects  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Hajn, Petr,  |d 1935-  |7 jk01033118  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra občanského práva  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1454 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090507  |l MUB01  |h 1216 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2350 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1629 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2355 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2107 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1721 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20181212  |l MUB01  |h 1810 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20190110  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200407  |l MUB01  |h 2013 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200609  |l MUB01  |h 1052 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0845 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1837 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1025 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-149  |5 3129017300  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-149  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF