Občanskoprávní vztahy vznikající při ochraně spotřebitele

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bližňák, Josef (*ap)
Other Authors: Fiala, Josef, 1953- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1996
Subjects:
Cover Image
LEADER 03581ctm a22009137a 4500
001 MUB01000293279
003 CZ BrMU
005 20201109095120.0
008 971217s1996 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 347  |x Soukromé právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347  |2 MRF 
080 |a 346.548  |2 MRF 
080 |a 347.447  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
100 1 |a Bližňák, Josef  |* [absolvent PrávF MU]  |4 *ap 
245 1 0 |a Občanskoprávní vztahy vznikající při ochraně spotřebitele  |h [rukopis] /  |c Josef Bližňák 
260 |c 1996 
300 |a 156 l. 
500 |a Vedoucí práce: Josef Fiala 
502 |a Dizertace (doktorská)--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 1996 
650 0 7 |a občanskoprávní vztahy  |7 ph123626  |2 czenas 
650 0 7 |a odpovědnost za škodu  |7 ph162029  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana spotřebitele  |7 ph123665  |2 czenas 
650 0 7 |a zákon o ochraně spotřebitele  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a civil-law relations  |2 eczenas 
650 0 9 |a consumer protection  |2 eczenas 
650 0 9 |a liability for damages  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
700 1 |a Fiala, Josef,  |d 1953-  |7 jn20010309398  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra občanského práva  |7 kn20100901001  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1424 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1424 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1245 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a ZEJDOVA  |b 02  |c 20070309  |l MUB01  |h 1448 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0653 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2349 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1628 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2354 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2105 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1720 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160531  |l MUB01  |h 1649 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160531  |l MUB01  |h 1650 
CAT |a NEMCOVAX  |b 02  |c 20201013  |l MUB01  |h 1906 
CAT |a REININGER  |b 02  |c 20201104  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a REININGER  |b 02  |c 20201104  |l MUB01  |h 1522 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20201105  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20201109  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0845 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1837 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1024 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-7030-O  |5 3129093362  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-7030-O  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF