Marketingová komunikace

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sedláková, Šárka (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1997
Subjects:
Cover Image
LEADER 03134ctm a22008297a 4500
001 MUB01000288959
003 CZ BrMU
005 20200429132305.0
008 970521s1997 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-25 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 658  |x Řízení a správa podniku  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 658.8  |2 MRF 
080 |a 658.8:316.77  |2 MRF 
080 |a 659.1  |2 MRF 
080 |a 659.4  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Sedláková, Šárka  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Marketingová komunikace  |h [rukopis] /  |c Šárka Sedláková 
260 |c 1997 
300 |a 70 l. 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 1997 
650 0 7 |a marketing  |7 ph115227  |2 czenas 
650 0 7 |a marketingová komunikace  |7 ph115228  |2 czenas 
650 0 7 |a prodej  |7 ph115885  |2 czenas 
650 0 7 |a reklama a propagace  |7 ph116035  |2 czenas 
650 0 7 |a public relations  |7 ph115957  |2 czenas 
650 0 7 |a právní úprava  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a marketing  |2 eczenas 
650 0 9 |a communication in marketing  |2 eczenas 
650 0 9 |a selling  |2 eczenas 
650 0 9 |a advertising  |2 eczenas 
650 0 9 |a public relations  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita (Brno ; 1990-). Právnická fakulta. Katedry.  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041027  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041027  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1244 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2239 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1453 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0648 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090525  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20091125  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2345 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1624 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2352 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2057 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1717 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20180413  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200429  |l MUB01  |h 1323 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-6327-E  |5 3129091952  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-6327-E  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF