Ekonomická encyklopedie. 1, a-o /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Adamec, Stanislav, 1938- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1984.
Edition:2. přeprac. vyd.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02394cam a22006257a 4500
001 MUB01000278433
003 CZ BrMU
005 20150513122112.0
008 971112s1984 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
245 0 0 |a Ekonomická encyklopedie.  |n 1,  |p a-o /  |c [autorský kolektiv: Stanislav Adamec ... et al.] ; [předseda redakční rady: Stanislav Hradecký]. 
250 |a 2. přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1984. 
300 |a 775 s. 
650 0 7 |a ekonomie  |7 ph114430  |2 czenas 
650 0 7 |a encyklopedie  |7 ph117188  |2 czenas 
650 0 9 |a economics  |2 eczenas 
650 0 9 |a encyclopedias  |2 eczenas 
655 7 |a encyklopedie  |7 fd132201  |2 czenas 
700 1 |a Adamec, Stanislav,  |d 1938-  |7 jk01010052  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1243 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2237 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1452 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0641 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2335 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1615 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2347 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2040 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1709 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20150513  |l MUB01  |h 1221 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0745 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0841 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1833 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1017 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1  |b Sklad 1  |3 E-1674/1 b  |5 3129060184  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1  |d E-1674/1 b  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1