Dobývání znalostí z databází /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Berka, Petr, 1959- (Author)
Corporate Author: Akademie věd České republiky (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2003
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02659nam a22007097a 4500
001 MUB01000277006
003 CZ BrMU
005 20190612125529.0
008 040209s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
015 |a cnb001193694 
020 |a 80-200-1062-9 
040 |a BOD010  |b cze 
100 1 |a Berka, Petr,  |d 1959-  |7 jn20001103427  |4 aut 
245 1 0 |a Dobývání znalostí z databází /  |c Petr Berka ; Akademie věd České republiky 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2003 
300 |a 366 s. +  |e 1 CD. 
650 0 7 |a databáze  |7 ph114295  |2 czenas 
650 0 7 |a informatika  |7 ph137095  |2 czenas 
650 0 9 |a databases  |2 eczenas 
650 0 9 |a informatics  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
710 2 |a Akademie věd České republiky  |7 kn20010709016  |4 edt 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2237 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0641 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2333 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20110329  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1551 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111208  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2346 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2038 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20130308  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1708 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2136 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20190612  |l MUB01  |h 1255 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2226 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0840 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1833 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1017 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-3  |b Volný výběr 3  |3 R-1538  |5 3129119540  |4 Fa č. 47/04, 121  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 3  |d R-1538  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 8  |j VV-3