Člověk a lidská práva : dokumenty OSN k lidským právům /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kohnová, Jana (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Horizont, 1969
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02717nam a22007097a 4500
001 MUB01000275363
003 CZ BrMU
005 20140915083652.0
008 991019s1969 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
015 |a cnb000111114  |z cnb000424195  |z cnb000495676 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 341  |x Mezinárodní právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 341  |2 MRF 
080 |a 341.231.14  |2 MRF 
080 |a (094)  |2 MRF 
245 0 0 |a Člověk a lidská práva :  |b dokumenty OSN k lidským právům /  |c [sestavila Jana Kohnová] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Horizont,  |c 1969 
300 |a 102 s. 
650 0 7 |a lidská práva  |7 ph122331  |2 czenas 
650 0 7 |a mezinárodní právo  |7 ph122815  |2 czenas 
650 0 9 |a human rights  |2 eczenas 
650 0 9 |a international law  |2 eczenas 
655 7 |a dokumenty  |7 fd132064  |2 czenas 
655 9 |a documents  |2 eczenas 
700 1 |a Kohnová, Jana  |7 jk01061110  |4 edt 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2236 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 1153 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0640 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2331 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2345 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20121115  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2036 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1707 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20140915  |l MUB01  |h 0836 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0741 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2225 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0840 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1016 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2  |b Sklad 2  |3 U.Lp-2 a  |5 3129000845  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 U.Lp-2  |5 3129002766  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 1  |d U.Lp-2  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 5  |j VV-1