Češi a jihoslované v minulosti : od nejstarších dob do roku 1918 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žáček, Václav, 1905-1986 (Author)
Corporate Author: Československá akademie věd
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1975.
Edition:1. vyd.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02957cam a22007457a 4500
001 MUB01000275239
003 CZ BrMU
005 20190506152714.0
008 981022s1975 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
015 |a cnb000467939 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
100 1 |a Žáček, Václav,  |d 1905-1986  |7 jk01152953  |4 aut 
245 1 0 |a Češi a jihoslované v minulosti :  |b od nejstarších dob do roku 1918 /  |c Václav Žáček (vedoucí autorského kolektivu) ; Československá akademie věd. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1975. 
300 |a 751 s., [32] s. foto příl. 
650 0 7 |a Češi  |7 ph128067  |2 czenas 
650 0 7 |a jižní Slované  |7 ph121366  |2 czenas 
650 0 9 |a Czechs  |2 eczenas 
650 0 9 |a Southern Slavs  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
710 2 |a Československá akademie věd  |7 ko20010087906 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2236 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0640 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2331 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20101208  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20110329  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2345 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121004  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121204  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121204  |l MUB01  |h 1303 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2036 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1707 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20190506  |l MUB01  |h 1527 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2225 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2108 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0840 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1016 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1  |b Sklad 1  |3 D-1051  |5 3129022482  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1  |d D-1051  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j S1