Česká historiografie a pozitivismus : světonázorové a metodologické aspekty /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vojtěch, Tomáš, 1947-1983 (Author)
Corporate Author: Ústav československých a světových dějin (Československá akademie věd)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1984.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02997cam a22007337a 4500
001 MUB01000274628
003 CZ BrMU
005 20191127091439.0
008 980709s1984 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
015 |a cnb000022080 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
080 |a 930  |2 MRF 
100 1 |a Vojtěch, Tomáš,  |d 1947-1983  |7 jk01150372  |4 aut 
245 1 0 |a Česká historiografie a pozitivismus :  |b světonázorové a metodologické aspekty /  |c Tomáš Vojtěch ; Československá akademie věd. Ústav československých a světových dějin. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1984. 
300 |a 164 s. 
648 4 |a 1882-1938 
650 0 7 |a historiografie  |7 ph114672  |x metodologie  |2 czenas 
650 0 7 |a pozitivismus  |7 ph124473  |2 czenas 
650 0 9 |a historiography  |x methodology  |2 eczenas 
650 0 9 |a positivism  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
710 2 |a Ústav československých a světových dějin (Československá akademie věd)  |7 ko2004231844 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2236 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20051123  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20051123  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0640 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0906 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2330 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1611 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0857 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2345 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2034 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1706 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20150731  |l MUB01  |h 1431 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190111  |l MUB01  |h 0016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190111  |l MUB01  |h 0017 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20190401  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20191127  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2225 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1  |b Sklad 1  |3 D-2294 a  |5 3129062887  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1  |b Sklad 1  |3 D-2294  |5 3129059559  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1  |d D-2294 a  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 1  |j S1