Bezpečnost informací jako podmínka prosperity firmy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Rodryčová, Danuše (Author), Staša, Pavel, 1983- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2000
Edition:1. vyd.
Series:Manažer
Subjects:
LEADER 04206cam a22010697a 4500
001 MUB01000272380
003 CZ BrMU
005 20200520164641.0
008 010202s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
015 |a cnb000963344 
020 |a 80-7169-144-5 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD022  |d BOD114 
072 7 |a 004.4/.6  |x Programování. Software  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.773.3  |2 MRF 
080 |a 347.715  |2 MRF 
080 |a 004.738.5  |2 MRF 
080 |a 342.721  |2 MRF 
080 |a 004.056  |2 MRF 
080 |a 004.6.056.5  |2 MRF 
080 |a 004.7.056  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Rodryčová, Danuše  |7 xx0111133  |4 aut 
245 1 0 |a Bezpečnost informací jako podmínka prosperity firmy /  |c Danuše Rodryčová, Pavel Staša 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2000 
300 |a 143 s. 
490 1 |a Manažer 
500 |a Bibliografie na s. 142-143 
650 0 7 |a elektronická pošta  |7 ph114447  |2 czenas 
650 0 7 |a firmy  |7 ph120256  |2 czenas 
650 0 7 |a internet  |7 ph117022  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana osobních údajů  |7 ph123662  |2 czenas 
650 0 7 |a počítačová bezpečnost  |7 ph165952  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana dat  |7 ph123657  |2 czenas 
650 0 7 |a zabezpečení počítačových sítí  |7 ph127513  |2 czenas 
650 0 9 |a e-mail  |2 eczenas 
650 0 9 |a firms  |2 eczenas 
650 0 9 |a Internet  |2 eczenas 
650 0 9 |a personal data protection  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer security  |2 eczenas 
650 0 9 |a data protection  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer network security  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Staša, Pavel,  |d 1983-  |7 jo2015855527  |4 aut 
830 0 |a Manažer 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041125  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041125  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2236 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0638 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0904 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2328 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0855 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2154 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0157 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1548 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2344 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2031 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1705 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20140519  |l MUB01  |h 2021 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2133 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20151012  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0737 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200330  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200520  |l MUB01  |h 1646 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210304  |l MUB01  |h 2353 
920 |a 000201028 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 ŘÍZ-273  |9 S-8745  |5 4200420839  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 ŘÍZ-273  |9 S-8746  |5 4200420840  |4 revize 2011  |8 20040829  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-3  |b Volný výběr 3  |3 R-1409  |5 3129107070  |4 Fa č. 49/01, 89  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 3  |d R-1409  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j VV-3 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad  |d ŘÍZ-273  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKL-E