Austria polyglotta /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Purkyně, Jan Evangelista, 1787-1869 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Prag : [s.n.], 1867
Subjects:
Online Access:https://digi.law.muni.cz/handle/digilaw/7627
Cover Image
LEADER 02981cam a22007817a 4500
001 MUB01000271873
003 CZ BrMU
005 20160613172346.0
008 040318s1867 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 32  |x Politika  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 32(091)  |2 MRF 
100 1 |a Purkyně, Jan Evangelista,  |d 1787-1869  |7 jk01101764  |4 aut 
245 1 0 |a Austria polyglotta /  |c von Johann Purkyně 
260 |a Prag :  |b [s.n.],  |c 1867 
300 |a 72 s. 
500 |a Soukromý tisk č. 42. 
561 |a Provenience: (razítko) Knihovna univ. prof. Dra Karla Laštovky  |5 BOD010  |% 3129S01118 
651 7 |a Rakousko-Uhersko  |7 ge130613  |2 czenas 
651 9 |a Austro-Hungarian Monarchy  |2 eczenas 
650 0 7 |a národní hnutí  |7 ph123429  |2 czenas 
650 0 7 |a politické dějiny  |7 ph311269  |2 czenas 
650 0 7 |a Slované  |7 ph118086  |2 czenas 
650 0 9 |a nationalist movement  |2 eczenas 
650 0 9 |a political history  |2 eczenas 
650 0 9 |a Slavs  |2 eczenas 
856 4 1 |u https://digi.law.muni.cz/handle/digilaw/7627 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2236 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0638 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20080506  |l MUB01  |h 1441 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090629  |l MUB01  |h 1542 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2327 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1609 
CAT |c 20100105  |l MUB01  |h 1056 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2344 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2030 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1704 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1647 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20160613  |l MUB01  |h 1721 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20160613  |l MUB01  |h 1723 
CAT |c 20161103  |l MUB01  |h 1420 
CAT |c 20170302  |l MUB01  |h 2355 
CAT |c 20170303  |l MUB01  |h 0003 
CAT |c 20191015  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0839 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1831 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-05 
RED |a POSLANO DO RD  |b 2019-10-15 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S3-SF  |b Sklad 3, starý fond  |3 11-D-295  |5 3129S01118  |8 20040903  |f 14  |f Prez. (sklad 3)  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 3, starý fond  |d 11-D-295  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j S3-SF