Gong : časopis pro občany s vadami sluchu (Asociace organizací neslyšících, nedoslýchavých a jejich přátel, 1972)
Časopis pro občany s vadami sluchu, pro pracovníky škol, zdravotnictví a sociální péče pro sluchově postižené, pro rodiče a příbuzné SP dětí a pro SP děti. Informuje o všech oblastech činností a působení neslyšících i všechostatních skupin sluchové postižených občanů a jejich organizací, o platných zákonech, o speciálních kursech atd.