Živoucí minulost : [aspekty a problémy, charakteristické rysy a ponaučení z každodenního života ve starověkém světě] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Moscati, Sabatino, 1922-1997 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Panorama, 1984.
Edition:Vyd. 1.
Series:Stopy, fakta, svědectví (Panorama)
Subjects:
LEADER 02384nam a22006137a 4500
001 MUB01000262930
003 CZ BrMU
005 19990812000000.0
008 990812s1984 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
015 |a cnb000027254 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 931  |% PEDF 
100 1 |a Moscati, Sabatino,  |d 1922-1997  |7 xx0005436  |4 aut 
245 1 0 |a Živoucí minulost :  |b [aspekty a problémy, charakteristické rysy a ponaučení z každodenního života ve starověkém světě] /  |c Sabatino Moscati. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Panorama,  |c 1984. 
300 |a 321 s., [32] s. obr. příl. 
490 1 |a Stopy, fakta, svědectví 
650 0 7 |a starověk  |7 ph126028  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 7 |a starověk  |7 ph126028  |2 czenas 
650 0 9 |a antiquity  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a Stopy, fakta, svědectví (Panorama) 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20070416  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070525  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091123  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2325 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1607 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0853 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1546 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2343 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2026 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1702 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0733 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2222 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-3759  |6 85/1195  |5 3201R15498  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-3759  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP