Zapadlo slunce za dnem, který nebyl : zapomenutí, opomíjení a opovrhovaní : z jiné historie české literatury (léta 1850-1940) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wernisch, Ivan, 1942- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Petrov, 2000.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02735cam a22007217a 4500
001 MUB01000261791
003 CZ BrMU
005 20080317115742.0
008 010411s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
015 |a cnb000990322 
020 |a 80-7227-087-7 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 885.0-05  |% PEDF 
100 1 |a Wernisch, Ivan,  |d 1942-  |7 jk01151615  |4 aut 
245 1 0 |a Zapadlo slunce za dnem, který nebyl :  |b zapomenutí, opomíjení a opovrhovaní : z jiné historie české literatury (léta 1850-1940) /  |c Ivan Wernisch. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Petrov,  |c 2000. 
300 |a 438 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 7 |a osobnosti  |7 ph115615  |2 czenas 
650 0 9 |a celebrities  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
655 7 |a antologie  |7 fd131819  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1321 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1321 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041022  |l MUB01  |h 1354 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041022  |l MUB01  |h 1354 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080317  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091123  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2324 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100804  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2342 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2023 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1702 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2130 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0731 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0838 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1830 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1013 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 819WERN  |5 3201020626  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d 819WERN  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j K2P