Základy prenatální diagnostiky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Hájek, Zdeněk, 1943- (Author), Kulovaný, Eduard, 1949- (Author), Macek, Milan, 1932- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2000.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03062cam a22008057a 4500
001 MUB01000261587
003 CZ BrMU
005 20210726170729.0
008 020507s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
015 |a cnb000963348 
020 |a 80-7169-391-X 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 618  |x Gynekologie. Porodnictví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 618.33-07  |2 MRF 
100 1 |a Hájek, Zdeněk,  |d 1943-  |7 skuk0000531  |4 aut 
245 1 0 |a Základy prenatální diagnostiky /  |c Zdeněk Hájek, Eduard Kulovaný, Milan Macek. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2000. 
300 |a 423 s., [8] s. obr. příl. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a gynekologie  |7 ph120631  |2 czenas 
650 0 7 |a fetální medicína  |7 ph376364  |2 czenas 
650 0 7 |a prenatální diagnostika  |7 ph134991  |2 czenas 
650 0 9 |a gynecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a fetal medicine  |2 eczenas 
650 0 9 |a prenatal diagnostics  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Kulovaný, Eduard,  |d 1949-  |7 xx0150520  |4 aut 
700 1 |a Macek, Milan,  |d 1932-  |7 nlk20020122179  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20091123  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2324 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100420  |l MUB01  |h 1341 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0852 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1545 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20111026  |l MUB01  |h 1754 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2342 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20121009  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2023 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20140116  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1701 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0731 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0838 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1830 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20210726  |l MUB01  |h 1707 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-6401  |6 biol  |5 3201026120  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002002 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-6401  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j KDEP