Velký obrazový atlas pravěkého člověka /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jelínek, Jan, 1926-2004 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Artia, 1977
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02604cam a22006857a 4500
001 MUB01000258474
003 CZ BrMU
005 20210326102058.0
008 990727s1977 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb000121505 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003  |d BOD034 
072 7 |a 572  |x Fyzická antropologie  |2 Konspekt  |9 1 
080 |a 903  |2 MRF 
080 |a 572.9  |2 MRF 
080 |a (084.11)  |2 MRF 
100 1 |a Jelínek, Jan,  |d 1926-2004  |7 jo200120086905  |4 aut 
245 1 0 |a Velký obrazový atlas pravěkého člověka /  |c Jan Jelínek 
260 |a Praha :  |b Artia,  |c 1977 
300 |a 557 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a pravěk  |7 ph117254  |2 czenas 
650 0 7 |a člověk  |7 ph116876  |2 czenas 
650 0 9 |a prehistory  |2 eczenas 
650 0 9 |a human beings  |2 eczenas 
655 7 |a obrazové publikace  |7 fd132947  |2 czenas 
655 9 |a pictorial works  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20061214  |l MUB01  |h 1140 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1443 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2321 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1603 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2341 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2017 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0727 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20210326  |l MUB01  |h 1020 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-3562  |6 78/1410  |5 3201R14678  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-3562  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP