Věda Purkyňovy doby /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Janko, Jan, 1943-, Štrbáňová, Soňa, 1936- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1988.
Edition:1. vyd.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02782cam a22007217a 4500
001 MUB01000258287
003 CZ BrMU
005 20081208164424.0
008 991104s1988 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb000045028 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 001  |% PEDF 
080 |a 929 Purkyně, J. E.  |% PEDF 
100 1 |a Janko, Jan,  |d 1943-  |7 jk01050976 
245 1 0 |a Věda Purkyňovy doby /  |c Jan Janko, Soňa Štrbáňová. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1988. 
300 |a 292 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
600 1 7 |a Purkyně, Jan Evangelista,  |d 1787-1869  |7 jk01101764  |2 czenas 
650 0 7 |a věda  |7 ph116676  |2 czenas 
650 0 9 |a science  |2 eczenas 
700 1 |a Štrbáňová, Soňa,  |d 1936-  |7 jk01131526  |4 aut 
710 2 |a Československá akademie věd  |7 ko20010087906  |4 pbl 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050221  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20050221  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051010  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a VELCEV  |b 02  |c 20081208  |l MUB01  |h 1644 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1443 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2321 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1603 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20111208  |l MUB01  |h 1804 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2341 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20120918  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121004  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121204  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121204  |l MUB01  |h 1303 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2017 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130320  |l MUB01  |h 1553 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1659 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0727 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2219 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-4717  |6 historie 89/1191  |5 3201R18736  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-4717  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP