Ujměte se mě : výchova hluchoslepých dětí /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Cardinaux, Verena (Author), Löwe, Armin, 1922-2001 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Scientia, 1999
Edition:1. české vyd.
Subjects:
LEADER 02932cam a22007457a 4500
001 MUB01000257222
003 CZ BrMU
005 20210322105014.0
008 040422s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb000816524 
020 |a 80-7183-190-5 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 316  |x Sociologie  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 316.344.6-056.262/.263-053.2  |2 MRF 
080 |a 316.344.6-056.262/.263  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Cardinaux, Verena  |7 xx0015910  |4 aut 
245 1 0 |a Ujměte se mě :  |b výchova hluchoslepých dětí /  |c Verena Cardinaux, Hubert Cardinaux, Armin Löwe 
250 |a 1. české vyd. 
260 |a Praha :  |b Scientia,  |c 1999 
300 |a 119 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a hluchoslepé děti  |7 ph120759  |2 czenas 
650 0 7 |a hluchoslepí  |7 ph118073  |2 czenas 
650 0 9 |a blind-deaf children  |2 eczenas 
650 0 9 |a blind-deaf  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Löwe, Armin,  |d 1922-2001  |7 mzk2010578208  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1441 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2320 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1602 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20101202  |l MUB01  |h 1025 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1542 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2340 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2015 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1659 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20180911  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2218 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20210322  |l MUB01  |h 1050 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 323.05CARD  |5 3201036118  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002004 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 323.05CARD  |5 3201036119  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00002004 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 323.05CARD  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 23  |j K1P