Theory of literature /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Wellek, René, 1903-1995 (Author), Warren, Austin, 1899-1986 (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : Penguin Books, 1963.
Edition:3rd ed.
Subjects:
LEADER 02307cam a22006137a 4500
001 MUB01000256209
003 CZ BrMU
005 20040426000000.0
008 021209s1963 xxk||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
020 |a 0-14-055028-3 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 820  |% PEDF 
100 1 |a Wellek, René,  |d 1903-1995  |7 jk01151561  |4 aut 
245 1 0 |a Theory of literature /  |c René Wellek and Austin Warren. 
250 |a 3rd ed. 
260 |a London :  |b Penguin Books,  |c 1963. 
300 |a 374 s. 
500 |a obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a literární teorie  |7 ph116427  |2 czenas 
650 0 9 |a literary theory  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Warren, Austin,  |d 1899-1986  |7 kup20030000109981  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2319 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1602 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20100518  |l MUB01  |h 1531 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110505  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20110505  |l MUB01  |h 1407 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2340 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2013 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2126 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0724 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K3P  |b ÚK - 3. podlaží  |3 826WELL  |6 92/892A  |5 3201R49886  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 3. podlaží  |d 826WELL  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 15  |j K3P