Tajemství českých kronik : cesty ke kořenům husitské tradice /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čornej, Petr, 1951- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Paseka, 2003.
Edition:2., rozš. a přeprac. vyd.
Series:Historická paměť. Velká řada ; sv. 7
Subjects:
LEADER 03196cam a22008537a 4500
001 MUB01000255336
003 CZ BrMU
005 20080513102638.0
008 040804s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb001247810 
020 |a 80-7185-590-1 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 27-87  |2 MRF 
080 |a 82-94  |2 MRF 
080 |a 94(437.3)"14"  |2 MRF 
080 |a 930  |2 MRF 
080 |a 930.2  |2 MRF 
100 1 |a Čornej, Petr,  |d 1951-  |7 jk01021912  |4 aut 
245 1 0 |a Tajemství českých kronik :  |b cesty ke kořenům husitské tradice /  |c Petr Čornej. 
250 |a 2., rozš. a přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b Paseka,  |c 2003. 
300 |a 456 s. :  |b il. 
490 1 |a Historická paměť. Velká řada ;  |v sv. 7 
650 0 7 |a historické prameny  |7 ph114671  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a husitství  |7 ph120949  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 7 |a kroniky  |7 ph121967  |z Česko  |2 czenas 
650 0 9 |a historical sources  |2 eczenas 
650 0 9 |a Hussitism  |2 eczenas 
650 0 9 |a chronicles  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |x dějiny  |y 15. století  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |x history  |y 15th century  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a Historická paměť.  |p Velká řada ;  |v sv. 7 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041014  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041014  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070605  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20080513  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1438 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2318 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100701  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100721  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0154 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2340 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2012 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2125 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1201 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1513 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1645 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0723 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2217 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-8007  |5 3201037394  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002004 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-8007  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP