Slovník světového malířství /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Pátková, Eva, 1938- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Odeon, 1991.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02243cam a22006137a 4500
001 MUB01000252561
003 CZ BrMU
005 20030515000000.0
008 970804s1991 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb000067032 
020 |a 80-207-0023-4 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
041 1 |a cze 
080 |a 75(03)  |% PEDF 
245 0 0 |a Slovník světového malířství /  |c přeložili Eva Pátková ... [et al.]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Odeon,  |c 1991. 
300 |a 798 s. :  |b il. 
650 0 7 |a Malířství - encyklopedie  |2 local 
650 0 7 |a malířství  |7 ph122599  |2 czenas 
650 0 9 |a painting  |2 eczenas 
655 7 |a encyklopedie  |7 fd132201  |2 czenas 
700 1 |a Pátková, Eva,  |d 1938-  |7 jk01091902  |4 trl 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a BART  |b 02  |c 20060818  |l MUB01  |h 1126 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1433 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2315 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1558 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2338 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2007 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1655 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0720 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2215 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 708SLOV  |6 91/1661  |5 3201R02742  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d 708SLOV  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j K2P