The short Oxford history of English literature /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sanders, Andrew, 1946- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Oxford : Oxford University Press, 2000.
Edition:2nd ed.
Subjects:
LEADER 02523cam a22006377a 4500
001 MUB01000251930
003 CZ BrMU
005 20051027112217.0
008 011204s2000 xxk||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
020 |a 0-19-818697-5 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 821.111(091)  |2 MRF 
100 1 |a Sanders, Andrew,  |d 1946-  |7 skuk0004998  |4 aut 
245 1 4 |a The short Oxford history of English literature /  |c Andrew Sanders. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Oxford :  |b Oxford University Press,  |c 2000. 
300 |a 732 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a anglická literatura  |7 ph114050  |2 czenas 
650 0 9 |a English literature  |2 eczenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20051021  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20051027  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20051027  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20060406  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1432 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2315 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1558 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2338 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2006 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1655 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2121 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0719 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K3P  |b ÚK - 3. podlaží  |3 829SAND  |5 3201023119  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K3P  |b ÚK - 3. podlaží  |3 829SAND  |5 3201043402  |8 20051021  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 3. podlaží  |d 829SAND  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 41  |j K3P