Schriften zur Literatur. 2, Theorie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Broch, Hermann, 1886-1951 (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Frankfurt am Main : Suhrkamp, 1975.
Edition:1. Aufl.
Series:Broch, Hermann, 1886-1951. Sebraná díla ; Bd. 9/2
Suhrkamp Taschenbuch ; 247
Subjects:
LEADER 03150aam a22007937a 4500
001 MUB01000251535
003 CZ BrMU
005 20101110223056.0
008 970613s1975 gw ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
020 |a 3-518-06747-8 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD001  |d BOD114 
072 7 |a 821.112.2  |x Německá literatura, německy psaná  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 82.0  |% PEDF 
100 1 |a Broch, Hermann,  |d 1886-1951  |7 jn20000700240  |4 aut 
245 1 0 |a Schriften zur Literatur.  |n 2,  |p Theorie /  |c Hermann Broch. 
250 |a 1. Aufl. 
260 |a Frankfurt am Main :  |b Suhrkamp,  |c 1975. 
300 |a 318 s. 
490 1 |a Kommentierte Werkausgabe ;  |v Bd. 9/2 
490 1 |a Suhrkamp Taschenbuch ;  |v 247 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a literární teorie  |7 ph116427  |2 czenas 
650 0 9 |a literary theory  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
800 1 |a Broch, Hermann,  |d 1886-1951.  |t Sebraná díla ;  |v Bd. 9/2 
830 0 |a Suhrkamp Taschenbuch ;  |v 247 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a CUPROVA  |b 02  |c 20070326  |l MUB01  |h 1232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BART  |b 02  |c 20070517  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20070529  |l MUB01  |h 1422 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080513  |l MUB01  |h 0631 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1431 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2315 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0842 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0153 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20101110  |l MUB01  |h 2230 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1537 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2338 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120404  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120404  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1322 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2000 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2005 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2119 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0719 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
M54 |a 830r 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A2-6200/2  |6 82-1100  |5 257R099568  |4 *  |8 20070601  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-2972  |6 G95/0188  |5 3201R09165  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20090225  |s dar 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-2972  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A2-6200/2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD