Die Rote : Roman /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Andersch, Alfred, 1914-1980 (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Zürich : Diogenes, 1974
Series:Diogenes Taschenbuch ; 20160
Subjects:
LEADER 02610cam a22006377i 4500
001 MUB01000250444
003 CZ BrMU
005 20160315152423.0
008 980608s1974 sz ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
020 |a 3-257-20160-5 
040 |a BOD003  |b cze  |e rda 
072 7 |a 821.112.2-3  |x Německá próza, německy psaná  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.112.2-31  |2 MRF 
100 1 |a Andersch, Alfred,  |d 1914-1980  |7 jn20000600198  |4 aut 
245 1 4 |a Die Rote :  |b Roman /  |c Alfred Andersch 
264 1 |a Zürich :  |b Diogenes,  |c 1974 
300 |a 201 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Diogenes Taschenbuch ;  |v 20160 
655 7 |a německé romány  |7 fd132945  |2 czenas 
655 9 |a German fiction  |2 eczenas 
830 0 |a Diogenes Taschenbuch ;  |v 20160 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BART  |b 02  |c 20070518  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0758 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1430 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2313 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1556 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0841 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0153 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2337 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2003 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2117 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0718 
CAT |a JIRASKOVA  |b 02  |c 20160315  |l MUB01  |h 1524 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K3P  |b ÚK - 3. podlaží  |3 B-ANDE  |5 3201089150  |8 20160315  |f 74  |f Měsíční  |r 20160315  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K3P  |b ÚK - 3. podlaží  |3 B-ANDE  |6 95/0055  |5 3201R07746  |7 Dotisk 1993  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K3P  |b ÚK - 3. podlaží  |3 B-ANDE  |6 95/0056  |5 3201R35250  |7 Dotisk 1993  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 3. podlaží  |d B-ANDE  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 0  |j K3P