Pýcha a předsudek /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Austen, Jane, 1775-1817 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Argo, 1994.
Subjects:
LEADER 01877cam a22005177a 4500
001 MUB01000249683
003 CZ BrMU
005 20020402000000.0
008 970207s1994 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000094785 
020 |a 80-85794-28-4 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
100 1 |a Austen, Jane,  |d 1775-1817  |7 jn19990000321  |4 aut 
245 1 0 |a Pýcha a předsudek /  |c Jane Austenová. 
260 |a Praha :  |b Argo,  |c 1994. 
300 |a 313 s. 
655 4 |a beletrie 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0758 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2313 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1555 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100714  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100714  |l MUB01  |h 0758 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1536 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2337 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2002 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0717 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2213 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-AUST  |6 94/2600  |5 3201R01539  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-AUST  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 49  |j KSUT