Psychologická hlediska výtvarné výchovy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chobola, Ladislav, 1913-1986 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : UJEP Brno, 1973
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 04439cam a22011177a 4500
001 MUB01000249326
003 CZ BrMU
005 20120924145820.0
008 990304s1973 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000462837  |z cnb000464579 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 372.874  |% PEDF 
100 1 |a Chobola, Ladislav,  |d 1913-1986  |7 jk01050267  |4 aut 
245 1 0 |a Psychologická hlediska výtvarné výchovy /  |c Ladislav Chobola 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b UJEP Brno,  |c 1973 
300 |a 50 s., [17] s. obr. příloh 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a psychologie  |7 ph115948  |2 czenas 
650 0 7 |a výtvarná výchova  |7 ph127464  |2 czenas 
650 0 9 |a art education  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychology  |2 eczenas 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Pedagogická fakulta  |7 kn20010709349  |4 pbl 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080701  |l MUB01  |h 1058 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0925 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2312 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1555 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2337 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120620  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20120924  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2001 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1653 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150219  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150219  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150225  |l MUB01  |h 1624 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150225  |l MUB01  |h 1629 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150225  |l MUB01  |h 1633 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150225  |l MUB01  |h 1636 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150225  |l MUB01  |h 1640 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150225  |l MUB01  |h 1648 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150225  |l MUB01  |h 1651 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1143 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1205 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1209 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1212 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150416  |l MUB01  |h 1243 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1511 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0716 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0835 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1009 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 III-697  |6 71/2347  |5 3201R11377  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d III-697  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP