Příručka pro zájemce o americký svět /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ulč, Ota, 1930- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Rozmluvy, 1992.
Subjects:
LEADER 03065cam a22008297a 4500
001 MUB01000249115
003 CZ BrMU
005 20141024104601.0
008 970207s1992 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000081811 
020 |a 80-85336-27-8 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 913  |x Regionální geografie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 917  |% PEDF 
080 |a 913  |2 MRF 
080 |a (73)  |2 MRF 
080 |a 82-92  |2 MRF 
100 1 |a Ulč, Ota,  |d 1930-  |7 jk01140687  |4 aut 
245 1 0 |a Příručka pro zájemce o americký svět /  |c Ota Ulč 
260 |a Praha :  |b Rozmluvy,  |c 1992. 
300 |a 259 s. 
500 |a Vydal A. Tomský. 
650 0 7 |a regionální geografie  |7 ph116030  |2 czenas 
650 0 9 |a regional geography  |2 eczenas 
651 7 |a Spojené státy americké  |7 ge128584  |2 czenas 
651 9 |a United States  |2 eczenas 
655 7 |a reportáže  |7 fd133252  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20050113  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20050113  |l MUB01  |h 0858 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051108  |l MUB01  |h 1509 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080303  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0419 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2331 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2312 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1555 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0625 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1720 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2337 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130306  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1653 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141024  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150727  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1645 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0716 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0835 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1008 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-ULČ  |5 3201001820  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-ULČ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KSUT