Přehled vegetace České republiky. Svazek 2, Hydrofilní, mezofilní a xerofilní opadavé lesy /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Moravec, Jaroslav, 1929-2006 (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2000.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02914cam a22007457a 4500
001 MUB01000248654
003 CZ BrMU
005 20191006102233.0
008 000525s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000963646 
020 |a 80-200-0762-8 
020 |a 80-200-0675-3  |q (soubor) 
020 |a 80-200-0681-8  |q (svazek1) 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.524/.526  |2 MRF 
245 0 0 |a Přehled vegetace České republiky.  |n Svazek 2,  |p Hydrofilní, mezofilní a xerofilní opadavé lesy /  |c Jaroslav Moravec [red.]. 
246 1 1 |a Vegetation survey of the Czech republic.  |n Volume 2,  |p Hygrophilous, mesophilous and xerophilous deciduous forests 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2000. 
300 |a 319 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a vegetace  |7 ph116558  |2 czenas 
650 0 9 |a vegetation  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
700 1 |a Moravec, Jaroslav,  |d 1929-2006  |7 jk01082060  |4 edt 
710 2 |a Akademie věd České republiky  |7 kn20010709016  |4 pbl 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2312 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1554 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20110329  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111208  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2337 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1959 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2114 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20150911  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20150911  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0715 
CAT |a NEMCOVAX  |b 02  |c 20191006  |l MUB01  |h 1022 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2212 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0835 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1008 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-1840/2  |6 bio  |5 3201017289  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002000  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-1840/2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP