PowerPoint 2002 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bříza, Vladimír, 1966- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2001.
Edition:Vyd. 1.
Series:Snadno a rychle
Subjects:
LEADER 03092cam a22007817a 4500
001 MUB01000246876
003 CZ BrMU
005 20080723103513.0
008 020227s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb001029576 
020 |a 80-247-0155-3 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 681.3  |% PEDF 
080 |a 681.3.06 PowerPoint  |% PEDF 
100 1 |a Bříza, Vladimír,  |d 1966-  |7 xx0004174  |4 aut 
245 1 0 |a PowerPoint 2002 /  |c Vladimír Bříza. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2001. 
300 |a 130 s. 
490 1 |a Snadno a rychle 
650 0 7 |a počítačové programy  |7 ph124516  |2 czenas 
650 0 7 |a Microsoft PowerPoint 2002 (software)  |7 ph137968  |2 czenas 
650 0 7 |a výpočetní technika  |7 ph137273  |2 czenas 
650 0 7 |a software  |7 ph125823  |2 czenas 
650 0 9 |a computer programs  |2 eczenas 
650 0 9 |a Microsoft PowerPoint 2002  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a software  |2 eczenas 
830 0 |a Snadno a rychle 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080723  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2311 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1553 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0837 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2147 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0152 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2336 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121018  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121023  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1956 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1652 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2113 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20190226  |l MUB01  |h 2354 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2211 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-6314  |5 3201025151  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002002  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-6314a  |5 3201026112  |8 20040903  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00002002  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-6314b  |5 3201028664  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002002  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-6314b  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 3  |j KDEP