PC - velký průvodce hardwarem /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Minasi, Mark, 1957- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 1998.
Series:Profesionál
Subjects:
LEADER 02777cam a22007577a 4500
001 MUB01000245060
003 CZ BrMU
005 20080723095516.0
008 010327s1998 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
015 |a cnb000389468 
020 |a 80-7169-667-6 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 681.3.02  |% PEDF 
100 1 |a Minasi, Mark,  |d 1957-  |7 mzk2002148246  |4 aut 
245 1 0 |a PC - velký průvodce hardwarem /  |c Mark Minasi. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 1998. 
300 |a 1218 s. 
490 1 |a Profesionál 
650 0 7 |a hardware  |7 ph114652  |2 czenas 
650 0 7 |a osobní počítače  |7 ph115619  |2 czenas 
650 0 7 |a výpočetní technika  |7 ph137273  |2 czenas 
650 0 9 |a computer hardware  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a personal computers  |2 eczenas 
655 7 |a průvodce  |7 fd133154  |2 czenas 
830 0 |a Profesionál 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2221 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060922  |l MUB01  |h 0940 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2127 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080723  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20091118  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2309 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1551 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2147 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0151 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2335 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 1952 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1650 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2111 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0711 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0834 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1007 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 631MINA  |5 3201020446  |7 + 1 CD-ROM  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 631MINA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j K1P